Horecaplatform

Alle bekende internationale drankmerken onder een dak, een grote keuze aan import wijnen, champagnes, bieren en softdrinks voor sensationele groothandelsprijzen - dat is Bottle & Barrel​. Ons breed productassortiment, de sterke prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle en diverse ​leveringsopties hebben ons tot een bekende en betrouwbare leverancier van premium dranken gemaakt.


Maak hier uw horeca account aan

Sterke dranken

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van exclusieve, grote merken en hebben een indrukwekkende selectie van meer dan 4000 referenties.

Wij bieden een breed scala aan sterke dranken, waaronder whisky, gin, rum, tequila, vodka, Cognac, Mezcal, Calvados, likeuren en meer.

Onze Horeca prijzen zien? Vraag Hier uw Login aan.

Ontdekt de Horeca tarieven

Wijn import

Wij zijn gespecialiseerd in de import van exclusieve wijnen en hebben een indrukwekkende selectie van meer dan 800 referenties. Onze collectie omvat wijnen uit alle belangrijke wijn producerende  landen, zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, de Verenigde Staten en nog veel meer. Wij bieden concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice.

Werken samen met horecabedrijven in heel België. 

Ontdek de Horeca tarieven

Bieren en speciaal bieren

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van maar liefst 600 verschillende bieren, verkrijgbaar in bakken en in vaten. Wij hebben een grote variëteit aan Belgische bieren en import bieren in ons assortiment. De afgelopen jaren heeft de markt voor speciaalbier een enorme groei doorgemaakt en daarmee is het aanbod van bijzondere speciaalbieren exponentieel gegroeid.

Wij helpen met de ondersteuning voor uw speciaal bieren en kunnen u in contact brengen met de sales account van de brouwerijen voor extra support bij uw bierverkoop.

Ontdek de Horeca tarieven

Frisdranken

Wij hebben een ruim arsenaal frisdranken verkrijgbaar in verschillende formaten en smaken, De markt voor frisdrank heeft zich sterk ontwikkeld met tal van nieuwe smaken en Craft merken, waardoor ons assortiment voortdurend wordt uitgebreid om aan de steeds veranderende vraag te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om te adviseren en kan u in contact brengen met sales account managers van onze leveranciers voor extra support bij uw drankverkoop.


Ontdek de Horeca tarieven

Orders & logistiek

Bij ons kunt u 24/7 bestellen via ons online bestelplatform, waardoor u altijd toegang heeft tot ons assortiment met alle producten onder één dak. Met ons platform vereenvoudigt u het bestelproces voor u en uw personeel, terwijl u altijd live overzicht houdt op uw orders en facturen. Dankzij onze snelle logistiek ontvangt u uw bestellingen op tijd, waardoor u zich kunt concentreren op de dagelijkse gang van zaken in uw horecazaak. 

Maak het leven van uw horecazaak makkelijker en ga zelf aan de slag met ons online bestelplatform.

Ontdek meer over onze Horeca service

Vraag hier uw login aan om de groothandels levering prijzen te activeren

Splits e-mailadressen met een komma.