Smashout Against cancer Open padel tournament

Schrijf je nu in voor een niet te missen padel zaterdag met after party en steun kom op tegen kanker

Tickets
Van 10,00 € t/m 29,95 €
Tickets ×
Steunticket + after padel party
De verkoop eindigt op 29-06-2024 21:20 (Europe/Brussels)
10,00 € 10.0 EUR
Inschrijving voor Smashout Against cancer open padel tournament + after padel party
De verkoop eindigt op 30-06-2024 10:08 (Europe/Brussels)
29,95 € 29.95 EUR
Doe mee met dit event en steun kom op tegen kanker!

Zin in een dag vol actie, gezelligheid en sportiviteit voor het goede doel? Schrijf je dan nu in voor het Smashout Against Cancer Open Padeltoernooi! Een onvergetelijke dag waar sportiviteit en strijd tegen kanker hand in hand gaan.

Of je nu een beginner bent of een ervaren padelspeler, we nodigen je uit om deel te nemen aan dit open toernooi waarbij de volledige opbrengst naar Kom op tegen Kanker gaat. Garantie op minimaal 4 spannende wedstrijden per team, met een up- en down poulesysteem georganiseerd per niveau. Zo heeft iedereen, ongeacht ervaring of vaardigheid, de kans om te schitteren!

We spelen in een gemengde categorie, dus teams van mannen en of vrouwen mixen het samen op in een sportieve strijd. Het toernooi begint om 11u, maar het plezier stopt daar niet. Vanaf 15u schakelen we over naar feestmodus met een afterparty op ons zonovergoten terras. Geniet van de beats van onze outdoor DJ booth, terwijl je nipt van je drankje en smult van heerlijke bites uit de foodtruck.

Breng je vrienden, familie en supporters mee om te genieten van een dag vol padel plezier. Samen maken we er niet alleen een onvergetelijk sportevenement van, maar dragen we ook bij aan een toekomst zonder kanker.

Schrijf je nu in en sla je slag tegen kanker bij het Smashout Against Cancer Open Padeltoernooi. Mis deze kans niet om je sportieve vaardigheden in te zetten voor een goed doel, en beleef een dag om nooit te vergeten. Zien we jou daar?

PS: onze sponsors hebben leuk prijzen voorzien voor de winnaars in hun categorie!

Datum & Tijd
zaterdag juni 29, 2024
10:00 18:00 (Europe/Brussels)
Locatie

El Citadel Tennis & Padel

Verlengde Schanslaan
2150 Borsbeek
België
--El Citadel Tennis & Padel--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Team Po3mpaf

+32 495 60 77 27