Highland Park masterclas met foodpairing

Deze avond is een samenwerking tussen Highland park, Bottle & Barrel en Foodbar Deprince.

Registraties zijn gesloten

Ontdek de Magie van Highland Park: Een Exclusieve Masterclass met Foodpairing bij Bottle & Barrel Schilde

Stap binnen in de betoverende wereld van Highland Park, een Schotse whisky die zijn weerga niet kent. Bottle & Barrel Schilde nodigt u uit voor een onvergetelijke avond waarin we de kunst van het whiskyproeven combineren met de culinaire geneugten van foodpairing .

Over Highland Park

Highland Park, gelegen op het prachtige Orkney-eiland, staat al meer dan twee eeuwen bekend om zijn uitmuntende ambacht en toewijding aan het creëren van buitengewone whisky's. Met zijn rijke geschiedenis en unieke smaakprofiel heeft Highland Park een speciale plaats veroverd in de harten van whiskyliefhebbers over de hele wereld.

Wat kunt u verwachten?

Onze exclusieve Highland Park masterclass zal worden geleid door niemand minder dan Melody Reekers, brand ambassador Highland Park BENELUX die u zal meenemen op een boeiende reis door de geschiedenis, het vakmanschap en de intrigerende smaakprofielen van Highland Park whisky's. U zult de gelegenheid krijgen om enkele van hun meest geprezen expressies te proeven.

Maar dat is nog niet alles! We werken samen met chef Jean Pierre Deprince om een speciale foodpairing-ervaring te creëren die de smaak van Highland Park whisky's naar een hoger niveau tilt. Onze zorgvuldig geselecteerde pairings zullen de unieke aroma's en smaken van de whisky's aanvullen en versterken, waardoor u een unieke avond zal ervaren.

Reserveer uw plaats

Deze exclusieve Highland Park masterclass met foodpairing is een kans die u niet wilt missen. De plaatsen zijn beperkt en de prijs is laagdrempelig, dus zorg ervoor dat u van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Dit evenement is perfect voor zowel doorgewinterde whiskykenners als nieuwkomers in de whiskywereld, dus nodig uw vrienden en mede-whiskyliefhebbers uit om samen met u deel te nemen aan deze buitengewone ervaring. Vol = Vol

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Bottle & Barrel Schilde voor een avond vol plezier, ontdekking en genot.

Opgelet: Deze masterclass is alleen toegankelijk voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Drink met mate.

Bevestig je tickets nu ( vol is vol ) en verzeker jezelf van een plek op dit onvergetelijke whisky avontuur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Donderdag 2 november 2023!

 
 Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Datum & Tijd
donderdag november 02, 2023
19:00 22:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Bottle & Barrel Schilde

Turnhoutsebaan 307
2970 Schilde
België
+3233222144
info@bottleandbarrel.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Bottle and Barrel BV

+32 3 322 21 44
Info@bottleandbarrel.be