Bottle & Barrel Schilde "Open Bottle Day's"

Registraties zijn gesloten

🍷🍇 Uitnodiging: Bottle & Barrel "Meet the Winemakers Edition" 🍇🍷

Proef, ontdek en geniet van een onvergetelijke wijnervaring tijdens onze speciale wijnproeverij op zaterdag 18 november 2023! Maak kennis met de gepassioneerde wijnboeren achter de flessen en laat je betoveren door hun meesterwerken.

Van 12:00 tot 18:00 uur openen we onze deuren voor een exclusieve ontmoeting met de wijnmakers zelf. Ontdek een rijke verscheidenheid aan heerlijke wijnen, rechtstreeks vanuit de flessen van de experts. Je smaakpapillen zullen worden verwend terwijl je de verhalen achter elke fles ontdekt en meer te weten komt over de kunst van wijnproductie.

Onze locatie, Bottle & Barrel Schilde 2970, op de Turnhoutsebaan 307, zal bruisen van gezelligheid en levensgenieters zoals jij. Kom en dompel jezelf onder in een unieke wijnbeleving, waar we onze mooiste flessen voor jullie hebben geopend.

Mis deze bijzondere gelegenheid niet om een wijnreis te maken die al je zintuigen prikkelt. Ervaar de passie van de wijnmakers, proef de rijkdom van hun ambacht en laat je meevoeren door de betovering van wijn.

Bevestig je gratis tickets nu ( vol is vol ) en verzeker jezelf van een plek op dit onvergetelijke wijnavontuur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 18 november 2023!

🍷🍇 Proost op een geweldige dag vol wijnplezier! 🍇🍷two women holding glass of champagnesEr moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Datum & Tijd
zaterdag november 18, 2023
12:00 18:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Bottle & Barrel Schilde

Turnhoutsebaan 307
2970 Schilde
België
+3233222144
info@bottleandbarrel.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Bottle and Barrel BV

+32 3 322 21 44
Info@bottleandbarrel.be