Belgian Owl Whisky Tasting

Registraties zijn gesloten
Bottle & Barrel inviteert Belgian Owl voor een whisky tasting


Welkom bij Bottle and Barrel's exclusieve whiskyproeverij, gepresenteerd door de gerenommeerde Belgian Owl whisky Distillery uit Hesbaye.

Stap binnen in een wereld van verfijning en verrukking, waar we je meenemen op een betoverende reis door de rijke geschiedenis en ambachtelijke creaties van the Belgian Owl distillery . Als je een liefhebber bent van deze nobele drank of gewoon nieuwsgierig bent naar de smaken en geheimen ervan, belooft deze proeverij een onvergetelijke ervaring te worden die je zintuigen zal prikkelen.

We hebben het genoegen om samen te werken met Belgian Owl Whisky Distillery, een authentiek Belgisch merk dat bekend staat om zijn unieke vakmanschap en de productie van uitzonderlijke whisky's.

Tijdens deze proeverij zul je de kans krijgen om enkele van de meest verfijnde creaties van Belgian Whisky Distillery te ontdekken. Onder begeleiding van hun vakkennis, zul je een breed scala aan smaken verkennen, van zachte en fruitige tonen tot complexe en rokerige aroma's. Je zult getuige zijn van het vakmanschap dat nodig is om deze whisky's te maken en de verhalen horen achter elk meesterwerk in een glas. 

Ontdek meer dan alleen whisky tijdens deze proeverij. Deel je passie en vergroot je kennis. Geniet van boeiende gesprekken en deel ervaringen met gelijkgestemde whiskyliefhebbers. Koop nu je tickets en dompel jezelf onder in de wereld van Belgian Owl whisky, gepresenteerd door de experts van Belgian Owl Whisky Distillery. Proost op de wonderen van deze verfijnde en betoverende drank!

Er is de mogelijkheid om deze avond de geproefde whisky's aan te kopen aan winkel prijs -%10 korting!

Team Bottle & Barrel


Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Datum & Tijd
vrijdag september 29, 2023
19:00 21:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Bottle & Barrel Schilde

Turnhoutsebaan 307
2970 Schilde
België
+3233222144
info@bottleandbarrel.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Bottle and Barrel BV

+32 3 322 21 44
Info@bottleandbarrel.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.